Niet alleen bij Clasina en Albertus, maar ook bij broer Johannes Christoffel Keijber en Alida de Radder blijven de luiers aan de waslijn hangen.

 

Op de van der Sluysstraat in Rotterdam wordt op 25 maart 1901 om drie uur in de middag de dochter van Alida geboren:

  Alida Keijber

 

1899
1903
1901
7 februari 1901- Koningin Wilhelmina der Nederlanden trouwt in Den Haag met hertog Hendrik van Mecklenburg-Schwerin.
30 augustus - Hubert Booth krijgt octrooi op zijn uitvinding: de stofzuiger.
de Booth Machine; deze was met 50 kilogram erg zwaar. De machines waren gemonteerd op wagentjes en werden getrokken door paarden. Zo ging de Booth Machine langs de huizen om die schoon te maken. Het apparaat bleef buiten staan en de metalen slangen werden langs de trap of door ramen naar de kamer gebracht die schoongemaakt moest worden. Eén persoon bediende de motor en een andere stofzuigde de vloeren en tapijten.
Niet alles loopt zoals ieder in het vooruitzicht heeft.
Op 8 november 1901 om 11 uur in de avond is op de Nieuwe Markt te Rotterdam overleden,

             
Martina Alberta Voorstad,

oud elf maanden, dochter
van Martinus Albertus Voorstad,
van broep Smid en
Clasina Keijber, zonder beroep.
1902
Elisabeth Catharina Tolenaar is nog steeds actief als verloskundige bij Clasina Keijber en Martinus Albertus Voorstad, als op 21 Augustus 1902 op de Nieuwe Markt in Rotterdam om 1 uur 's-nachts geboren wordt een kind van het mannelijke geslacht, genaamd:

       
Adrianus Cornelis Jan Voorstad
13 maart - Voor het eerst wordt een weg met asfalt bestreken. Dat gebeurt in Monte-Carlo. Uitvinder van dat asfalt is de Zwitserse dokter Ernest Guglielminetti.

4 mei - De Nederlandse koningin Wilhelmina krijgt ten gevolge van tyfus een miskraam.
En op 18 mei 1901 is in Kralingen op de Sionstraat vlak nabij de gasfabriek, te Rotterdam om 9 uur in de ochtend geboren uit Anna Hendrika Keijber, zonder beroep, huisvrouw van Hendrik van Rijsoort, Koperslager van beroep:

Elisabeth van Rijsoort

Het is 30 november 1900, als om elf uur in de ochtend door de verloskundige Elisabeth Catharina Tolenaar, op de Lange Baanstraat 57 in Rotterdam geholpen wordt met de geboorte van een dochter van Clasina Keijber en Martinus Albertus Voorstad:

 

                        Martina Alberta Voorstad