1930
1940
1935
17 juli 1935 gaat de negen en twintig jarige plaatwerker in Rotterdam geboren Johannes Christoffel Voorstad in zijn geboortestad Rotterdam een huwelijk aan met de eveneens twee en twintig jarige in Rotterdam geboren Neeltje Barkmeijer.
1938

27 april is voor de twee en twintig jarige  kleermaker Nicolaas Johannes Voorstad en de negentien jarige Duitsche onderdaan Thekla Helena Wemhoff een onvergetelijke dag als zij op deze datum in het echt gehuwd gaan worden.
De toestemming tot dit huwelijk wordt door de ouders van Nicolaas en de vader van Thekla bij deze afgegeven.
Op 12 oktober 1938 gaat onze vijf en twintig jarige broodbakker, Johannes Hendrikus (Henk) Voorstad een huwelijk aan met Theresia Maria Brans, oud een en twintig jaar, geboren en getogen te Rotterdam.
En op

27 november 1935 is voor Gijs een heugelijke dag want dan treed Gijs Albertus Peters, schipper van beroepen geboren in Nijmegen, zoon van Theodorus Peters en Hendrika Scholting, op de leeftijd van twee en twintig jaar in het huwelijk met Maria Juliana Meijer, oud drie en twintig jaar, geboren in Duitsland in het plaatsje Neuss, wonende in 's Gravenhage.

Op 3 december 1936 gaat in de gemeente Nijmegen, Johannes Antonius van den broek, geboren te Wijchen met goedkeuren van haar ouders een huwelijk aan met de gescheiden Hendrika Johanna Peters,
oud 22 jaar,
zonder beroep, dochter van
Theodorus Peters,
Los-arbeider en van
Hendrika Johanna Scholting.

maart - Duitsland maakt officieel bekend dat het een luchtmacht heeft. Het zegt het militaire deel van het verdrag van Versailles op, en voert de dienstplicht in. Dit leidt internationaal tot heftige reacties.
3706 - Right
Op 20 juli 1938 wordt uit deze verbintenis geboren:

Hermann Martinus Voorstad
Verdere gegevens over Hermann Martinus Voorstad zijn op dit moment niet bekend.
trouwakte Voorstad-Brans